Accessoires voor een nog mooiere look

Niet alleen perfect zittende lingerie draagt bij aan een mooie uitstraling. Soms hebben we accessoires nodig om onze lingerie te ondersteunen.

De meest bekende zijn de shapewear-collecties. Maar er zijn nog tal van andere accessoires die thuis horen in onze lingeriecollectie. Ze zorgen voor de perfecte look onder dat nieuwe topje of jurkje met een open rug. (of je bruidsjurk)

Hieronder zetten we ze even voor je op een rijtje:

BH-verlengstuk: Deze haken en ogen zorgen ervoor dat je de omtrek van je BH kunt vergroten.

Plakband: Dit is verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt plakband gebruiken om je borsten omhoog te liften of omhoog te duwen. Een zwaardere borst profiteert meer van het omhoog liften dan van het omhoog duwen.

Shapers: Een extra stukje mousse of siliconen zorgt ervoor dat de borst de gewenste vorm kan krijgen. De bekendste shaper is die voor het creëren van een push-up effect, maar er zijn ook shapers om een klein verschil (een paar millimeter is normaal) tussen beide borsten weg te werken of om je borsten ronder te maken. Shapers kunnen ook worden ingenaaid in een galajurk of bruidsjurk.

Flash Tape: Deze tape zorgt ervoor dat je kleding aan je lichaam blijft plakken. Zo voorkom je een te diep decolleté als je dat niet wilt, of zorg je ervoor dat een lage ruguitsnijding op zijn plaats blijft zitten. Flash tape kan ook worden gebruikt om de knoopjes van een blouse ter hoogte van de borst dicht te plakken, of om BH-bandjes die van de schouders glijden vast te tapen. Deze tape is verkrijgbaar op rol of voorgesneden.

Plak-BH: Dit is verkrijgbaar in verschillende vormen. Het is gemaakt van siliconen en dient om de borsten een rondere vorm te geven onder een jurk of top met een open rugdecolleté. Het is belangrijk om te weten dat deze BH de borsten niet omhoog lift, maar ze wel ronder maakt terwijl ze de natuurlijke positie behouden.

Body Tape: Met body tape kun je zelf je borsten tapen op de manier die jij wilt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij je huidtint of in transparant. In tegenstelling tot de plak-BH kun je met tape niet alleen je borsten ronder maken, maar ook liften. Optisch vergroten is echter alleen mogelijk met de plak-BH.

Low Down: Deze haken zorgen ervoor dat het rugpand van je BH lager komt te zitten. Ze zijn bedoeld om te dragen onder een jurk met een watervalrug. Als de uitsnijding van de jurk te ver naar beneden komt, is de Low Down niet zo geschikt.

Tepelcovers: Een tepelbeschermer of tepelplakker is ook verkrijgbaar als plakband of siliconen variant. Ze zijn bedoeld om de tepels minder zichtbaar te maken onder een kanten BH of, als je geen BH wilt dragen, om te voorkomen dat de tepels doorschijnen in dunne bovenkleding. Er zijn ook mooiere uitvoeringen, maar die zijn niet bedoeld om onzichtbaar te zijn. Eerder het tegenovergestelde. ;-)

Schouderkussentjes: Deze siliconen stukjes kunnen onder de BH-bandjes worden gedragen om te voorkomen dat ze in de schouders snijden. Een bijkomend voordeel is dat de bandjes minder snel afzakken bij hangende schouders.

Er zijn nog meer accessoires te ontdekken in onze winkel of webshop.